Dierenkliniek Vossenhof

Dierenkliniek Vossenhof
Vossenhof 46
6534 VH Nijmegen
Tel 024-3559351
Buiten openingstijden
kunt u bellen met
0900-112 (DIER) 3437


 

Martine de Jong

 

 

 

Ingrid van Mansum

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Afscheidsgroet:

 

Beste diereneigenaren,

Zoals u misschien nog weet heb ik in 2015, na 30 jaar eigenaar geweest te zijn van Dierenkliniek Vossenhof, de praktijk overgedragen aan Ilse en Rutger Reurings.

De afgelopen 3 jaren heb ik, in het kader van deze overdracht, met veel plezier met hen samengewerkt.

Nu is het moment gekomen om echt afscheid van u te nemen, ik wil u allemaal zeer bedanken voor het vertrouwen, dat u mij heeft gegeven!

Ik wens Ilse, Rutger en alle assistentes heel succes in hun verdere toekomst!

Martine de Jong

 

 

 

Beste diereneigenaren,

Drie jaar geleden ben ik met de vakopleiding Hondentrimmen begonnen. Vorig jaar heb ik mijn vakdiploma honden- en kattentrimmen behaald. Dit was de reden, dat ik als paraveterinair minder op de praktijk aanwezig was.

Het geeft mij al veel voldoening om tijdens het spreekuur van de dierenarts advies te geven over de verzorging van de vacht van uw huisdier. Velen van u maakten al bij deze gelegenheid een afspraak voor een trimbeurt.

Zoals u waarschijnlijk al heeft gelezen of gehoord, zal ik mijn werkzaamheden als paraveterinair met ingang van 1 januari 2018 op de Vossenhof beƫindigen.

Ik hoop dat ik, in deze nieuwe fase, met mijn kennis en ervaring als paraveterinair een extra kwaliteit kan bieden bij de vachtverzorging van uw huisdier en als kattenoppas bij u thuis.

De afgelopen 20 jaar heb ik met heel veel plezier voor u en uw dieren gewerkt, ik wil u hierbij bedanken voor het vertrouwen, dat ik hierbij ervaren heb.

Ik wens iedereen alle goeds voor de toekomst en wie weet tot ziens in mijn trimsalon of bij u thuis

 

 

 

Martine en Ingrid Visite kaartje Ingrid